Tusen kronor senare...



Efter lite strul och klantigheter gjorde jag till slut entré på IKEA för att shoppa loss med sikte på att styla upp vår uteplats en aning...
Jag och E gjorde en lyckad vandring och fick med oss lite smått & gott samt några nya "vänner" hem. Så nu sitter och ligger dom nya polarna där ute i kvällssolen och verkar trivas rätt bra.
MÄRIT, DITTE, IRMA och LUSY ni är alla hjärtligt välkomna till vår familj.


FÖRE




EFTER



              


Tänk vad mycket gladare det blir med lite färg, så enkelt och ändå så fint. :)


Ha en bra vecka allihop!

Ingela







Bloggfötter



Våt uteplats är i behov av en liten makeover för att se lite gladare ut. Lite grejer med färg skulle förhöja det hela väsentligt. Funderar på plastmattan LAVARÖ från IKEA.



Sitter och kollar runt på olika bloggar och söker lite tips och inspiration. 
Så här ser det ut nu...



Nu ska jag bara fundera ut hur jag vill ha det och handla lite "lull lull" och "bling bling" och försöka pimpa upp det hela. :)
Fortsättning följer alltså...det ska i sinom tid komma en EFTER bild.

Ska bara kika runt en stund till men inte lika länge som föregående natt. Då satt jag uppe så himla länge så jag fick BLOGGFÖTTER!!!
Vet ni inte va det är? Kanske jag är ensam om denna åkomma. Hur som helst så kommer symptomen just när man lagt sig och ska försöka sova...då upptäcker man att man är alldeles ISKALL om fötterna. Då finns det bara ett att göra och det fick jag göra igår...



Kliva upp och ta på mig mina mysiga sockar och strax därefter somnade jag gott.

För några år sedan drabbades jag också ibland av en lite udda åkomma som min sambo kallade Tetrisarsel men det är en annan historia. :)

Ha det så nice mina vänner!

Ingela



Tavelutmaningen



Fick för en tid sen en utmaning att knäppa kort på tre tavlor på tre olika sätt. Har inte alls många tavlor men tillräckligt många för att ro i land denna roliga uppgift.

Nummer ett:



    

Hänger i mitt kök och är köpt på varuhusenas varuhus, alla karlars skräckställe och tjejernas paradis med stort P...Ni kan säkert svaret, just de...GEKÅS i Ullared.

Nummer två:



   

Denna finns också i mitt kök och den köpte jag på SILVAN ( kanske inte ett ställe där man köper tavlor direkt men jag hittade denna och tyckte den skulle passa i mitt kök). Gillar den slitna ramen.

Nummer tre:



   

Sökte en långsmal tavla att sätta ovanför soffan och fann denna på BOOM. Den ska väl egentligen sitta lodrätt men det struntar jag i. :)


Bollar denna utmaning vidare till de som vill anta den och säg då till så kan jag gå in ock kika på era tavlor.


Ha de gott!

Ingela




Oj då, jag hade ju en blogg också...


Här kommer lite rosor till er som fortfarande gör er besväret i att besöka min blogg. Har ju haft ett rätt stort blogguppehåll om man säger så...



Det är väl ingen idé att försöka ge sig på några ursäkter varför, man har väl legat på latsidan helt enkelt. Ungefär så här tillbakalutad och förslappad som min hårige bortskämde bror Nicke...



Men inget ont som inte har nåt gott med sig...har ju fått en award eller vad jag ska säga av min kära syster.
Denna kommentar går inte av för hackor...=)


Grattis ...du har just vunnit tävlingen som sveriges mest passiva bloggare.
Vinsten hämtas ut på hotel Noreda beach...only adults.
Bigsister


Jag tackar och bugar och ser fram emot priset. Det är ju inte så ruskigt långt kvar till den stora prisutdelningscermonin faktiskt så därför ska jag fresta med lite bilder...

     



Tro om vi får samma rum i år? 

...o blommar de lika grannt som förra året?

   

 

Om 23 dagar har vi svaren.

__________________________________________________


 Och till alla er som fortfarande har nåt förtroende kvar för mig som bloggare så ska jag säga att de ska nu inte dröja lika länge till nästa inlägg.
Har ju fått en utmaning från Sussie som jag tänkte anta och ska även fota lite på klockan som svärgubben gjort åt oss. Och sen pågår det en utlottning på syrrans blogg som jag tänker länka till men nu måste jag förbereda lite inför morgondagen.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla bloggvänner (om jag nu har några kvar...).

Ingela





RSS 2.0